19. September 2019

Godt nytår med Silva Metoden

Udskriv til printer /

Måske har du set »By på Skrump« på DR1 med Chris MacDonald eller andre programmer, som handler om vægttab, rygestop, motion, ny livsstil, stress, karrierevalg osv. Eller måske har du sat dig et mål for året der kommer, måske et nytårsforsæt?

Uanset om du nikker til en eller flere af disse så er Silva Metoden som skræddersyet til at hjælpe dig med at nå dit mål på den måde og i det tempo der passer dig. Og skulle du glemme at bruge teknikkerne og derfor blive lidt »rusten« i brugen af dem, er det gratis at gentage kurset så du kommer tilbage på sporet…

De fleste af os har som regel en god ide om hvad der er sundt, en fornemmelse af hvornår du går i fælden og spiser usundt, og bagefter er sur på dig selv fordi du endnu engang svigtede. Du har planer om at løbe, tage i motionscenter eller tage trappen noget oftere, men så er vejet dårligt, eller dine kollegaer tager elevatoren og I havde lige noget I skulle diskutere.

Du ved godt at en god nat søvn er vigtig for at forebygge stress, men du kan ikke falde i søvn.  Du vil gerne være eksryger, men du har den der bestemte situation hvor du bare må have en cigaret, ellers vil du være stoppet.

Hvem bryder du oftest aftaler med?? De fleste af os kan genkende de nævnte eksemplerne eller noget der minder om dem, da den de fleste of os bryder flest aftaler med er – OS SELV!  

Har du også tænkt: »I år skal det være anderledes! Nu skal det være!«

Med Silva Metoden lærer du en lang række teknikker, som er lette at bruge hvorsomhelst og nårsomhelst du har brug for det.  Efter kurset er du allerede selvkørende, du skal selvfølgelig bruge teknikkerne efter kurset for at de virker! Men du er »køreklar« når du tager hjem.

Der er teknikker til at ændre vaner, til at falde i søvn, til afslapning og til bedre at nå de mål du har sat dig, for blot at nævnte nogle af dem. Silva Metoden er veldokumenterede mentale træningsteknikker. Mental træning bruges af langt de fleste topidrætsfolk og af mange erhvervsfolk, men vi kan alle bruge mental træning til at nå både store og små mål, både privat og på jobbet.

Har du også lavet nytårsfortsætter eller mål for næste år? Del lidt af din inspiration med os andre! Skriv en kommentar…

klikherforatfa

Kommentarer

 1. Betina Andersen skriver:

  Jeg har i mange år ledt efter Silva Metoden på dansk. Dejligt at have fundet det. Et af mine nytårsfortsætter for i år var faktisk at finde ud af om der blev holdt kurser i Danmark og hvis der gjorde – tage det.

  Nu er jeg tilmeldt og jeg glæder mig helt vildt.

  Vi ses på kurset…

  B 😉

  • Methe Andersen skriver:

   Hej Betina.
   Tillader mig lige at skrive en kommentar til dig.
   Du kan godt glæde dig til Silva kurset. Jeg har taget det 3 gange og det er bare fantastisk. Jeg har brugt teknikkerne rigtig meget både bevidst og også meget ubevidst.
   Det er nu mange år siden men nu er jeg nået til et punkt hvor jeg bare må afsted igen for at få det genopfrisket og se om jeg stadig er på rette spor.

   Jeg vil hermed ønske dig al held og lykke med kurset. Det er FANTASTISK. og alle pengene værd.

   Mange venlige hilsener
   Methe Andersen

Skriv en kommentar...

*