19. September 2019

Silva Metoden på din iPhone

Udskriv til printer /

Hvis du er den lykkelige ejer af en iPhone eller en iPod Touch, så ved du sikkert også at der findes mange spændende apps om mindfulness og meditation til begge – og der er faktisk også nogle med Silvaøvelser på.

Jeg opdagede det da jeg fandt en omtale af dem i en mail fra Silva Metoden i USA. Når du vil finde dem i Apples appstore så søg på »Silva«.

Den ene app hedder »Silva Relax« og rummer udover en »How to Guide« hele fire øvelser – Short Relaxation, Deep Relaxation, Relaxations Sound og Centering Exercise. Alle øvelserne er på letforståeligt engelsk og indtalt af José Silvas datter Laura Silva.

Den anden app hedder »Silva Meditations« og rummer ligeledes fire øvelser – Good Morning Meditations, Good Night Meditations, Energy Booster Meditations og Centering Exercise. Endelig indeholder denne app også »Alpha Sound« som er den baggrundslyd vi for det meste bruger på kurset.

Begge apps kan downloades gratis til din iPhone eller iPod Touch. Gå ind i appstore på din iPhone eller iPod Touch og søg på »Silva«.

OBS: Vær opmærksom på at selve øvelserne ikke er indlejret i appen, men skal downloades særskilt (også gratis). Dette er smartest at gøre når du er på WIFI da det er ret store filer.

Hvad mener du? Har du prøvet nogle af øvelserne på din iPhone? Skriv en kommentar…

klikherforatfa

Kommentarer

 1. Louise skriver:

  Hej

  Jeg har brugt app’en meget, og jeg var rigtig glad for den. Men så var jeg nødt til at reboot’e min iPhone og nu er app væk og den ligger ikke i app-store?
  Er den fjernet helt ? …Det ville jeg godt nok være ked af!

  Bedre og bedre 🙂

  Louise

  • Hej Louis. Ups, det er rigtigt, den er ikke længere i App Store. Jeg ved ikke hvad der er sket med den og hvordan vi får den igen. Hvis du hører noget så kom lige tilbage…

   Bedre og bedre
   Silva Metoden Danmark

 2. Rene S. Hvid skriver:

  Hvis du i din iTunesstore menu klikker på “købt” oppe foroven, den går så ind i en menu hvor du ser alt det du har købt, der vil den være at finde og gendownloade fra. Det kan være at de har valgt at opdatere den siden den ikke lige er at finde.

  Bedre og bedre
  Den glade Silva kursist
  René

 3. Cristina skriver:

  Tusind tak Rene!!

  Jeg har fået begge apps tilbage!! Jeg havde også misted dem i en reboot og kunne ikke finde dem igen. Jeg havde brugt så mange tid på det uden suksees.. Nu har jeg dem igen.. Jeg er virklig glad for det!

  Bedre, bedre og bedre!!

  Cristina

Skriv en kommentar...

*