19. September 2019

Hvad er Silva Metoden godt for (1/5)

Udskriv til printer /

Silva Metoden er kæmpestort i Ungarn og som værten siger i denne udsendelse, har de fleste mennesker i landet hørt om Silva Metoden.

Det betyder selvfølgelig at kurserne i hovedstaden Budapest er kæmpestore – typisk 600-700 deltagere hver måned! Laszlo Domjan, der er direktør for Silva Metoden i Ungarn, er nemlig mester i skabe kendskab til Silva Metoden – og så har han som læge en glimrende forståelse for hvordan teknikkerne virker på kroppen.

Hver gang en kursist oplever en “spontan” helbredelse eller noget andet markant, tager han kontakt til landsdækkende aviser og TV og lader sig interviewe sammen med kursisten. På den måde har han gennem årene skabt masser af positiv omtale og goodwill for Silva Metoden.

Prøv engang at se denne udsendelse som har været i det ungarske TV. Den er i fem dele og dette er den første. Desværre er den på ungarsk men heldigvis er der engelske undertekster. Læg specielt mærke til der hvor Laszlo fyrer en revolver af i studiet!

Hvad mener du? Er det ikke rimelig god omtale af SIlva Metoden? Del den på Facebook og skriv en kommentar.

klikherforatfa

Kommentarer

 1. Britta B. Hansen skriver:

  Meget fine beskrivelser om Silva. Så alle 5 dele af udsendelsen og synes, især 3, 4 og den korte 5. del var spændende. Mindede mig også om, at det ville være godt, at prakticere noget mere…

 2. Hej Britta.

  Ja han er skarp ham Laszlo. Han fortæller de vildeste succeshistorier om hvad folk har opnået med teknikkerne! Der er absolut ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre.

  Yes, måske gentage kurset snart og få det hele frisket op?

  Bedre og bedre
  Silva Metoden Danmark

Skriv en kommentar...

*