19. September 2019

Berømte Silvakursister: Louise L. Hay

Udskriv til printer /

Louise L. Hay lærte Silva Metoden for mange år siden, og siden har hun gjort et fantastisk stykker arbejde for at udbrede ideen om at vores tanker skaber vores liv.

Undervejs har hun selv haft meget modgang i livet. Modgang som hun overvandt ved hjælpe af principperne, som et levende bevis og forbillede for filosofien og teknikkerne. Fx helbredte hun sig selv for kræft uden at bruge koventionel behandling.

I hendes film You Can Heal Your Life er der interviews med en lang række kendte skikkelser som Greg Braden, Wayne Dyer, Gay Hendricks, Ester & Jerry Hicks og mange andre spændende mennesker. De fortæller alle et entydligt budskab om hvad Louise L. Hay har betydet for dem.

Klik her for at se Louise L. Hay’s film You Can Heal Your Life

Start med at se hvor meget filmen inspirerer dig, og hvis du har lyst kan du jo enten se filmen online eller investere i den på DVD (se link længere nede).

Klik her for at se Louise L. Hay’s film You Can Heal Your Life

Der er udkommet en meget lang række af Louise L. Hay’s bøger på dansk. Klik her for at se dem på Saxo.

Kender du Louise L. Hay? Har du allerede set filmen? Skriv en kommentar…

klikherforatfa

Kommentarer

  1. Halina Frederiksen skriver:

    Jeg er dybt dybt rørt i min sjæl og jeg har lyst til at grade af lykke. Jeg har lyst til at fortælle om den film til alle jeg kender, og især til mine søskende. Jeg er sikkert på at hvis de vil høre på mig og prøve at forstå det hvad Luise underviser i så deres liv vil forandrer sig definitiv. Jeg ” elsker ” den film , har set den flere gange Jeg begyndt min personlig vandring med affirmationer og bekræftelser . Og jeg er sikkert på at det er begyndelse i min forandring og mit ny liv.

  2. Tusind tak for alt er Loise Hey dybt taknemmelig : – D
    En engel er floejet vidrer god rejse.

    I al kaerlighed Rip .

    Britt

Skriv en kommentar...

*