19. September 2019

Oplev Quantum Jumping med Burt Goldman

Udskriv til printer /

I en alder hvor de fleste mennesker forlængst er gået på pension – Burt Goldman er 83 år – er han stadig ekstremt aktiv med at vise mennesker hvordan man lever livet fuldt ud.

Burt Goldman var i mange år verdens mest succesrige instruktør i Silva Metoden. Utallige gange har han modtage “The Presidents Cup” som er Silva Metodens højeste anerkendelse til deres instruktører.

Burt’s bedste bidrag til menneskeheden er utvivlsomt “Quantum Jumping”, som er en kraftfuld visualiseringsproces, der lærer dig at “hoppe” ind i paralelle dimensioner for at få kreativitet, viden, visdom, færdigheder og inspiration fra alternative “versioner” af dig selv.

Det kan lade sig gøre fordi, selvom den verden du oplever virker solid, så siger kvanteteorien at vores fysiske virkelighed ikke er andet end en form for “luftspejling” – et superhologram af information og energi.

Ifølge denne teori kan den stol du sidder på, din computer, dit hus, din bil og alt andet der eksisterer omkring dig være en fuldkommen illusion.

Så hvordan kan det være at vi ser, føler og lugter tingene omkring os, hvis de ikke eksisterer i virkeligheden? Svaret er at oplevelsen af fysisk stof er resultatet af partikler der vibrerer med en bestemt frekvens. En frekvens som hvis du ændrer den, vil ændre den virkelighed du oplever.

Så man kan sige at Quantum Jumping lærer dig at træde ind i dine mål og drømmes virkelighed på en meget kontant og direkte måde. Klik på linket længere nede og se hvad folk har fået ud af det. Der er masser af brugbart indhold på siden. Quantum Jumping er meget anbefalelseværdig!

Quantum Jumping er i dag et træningsprogram som du får på MP3 eller CD. Indholdet er supergodt og lydkvaliteten er ligeledes helt i top. Du kan starte med at tilmelde dig den gratis version og hvis det tænder din nysgerrighed og du vil have mere, er prisen på hele programmet absolut rimelig.

Klik her for at læse mere og få en gratis smagsprøve på Quantum Jumping.

Har du oplevet Burt Goldman’s Quantum Jumping program? Hvad synes du? Skriv en kommentar…

klikherforatfa

Kommentarer

 1. Susan Nielsen skriver:

  Hej alle
  Jeg vil gerne vide, om nogen har erfaring med materialet om quantum jumping, om det er til at forstå og til at følge med i. Jeg syntes det lyder interessant, men ved ikke, om jeg skal investere i materialet.
  kh. Susan

 2. Hej Susan.

  Du kan jo starte med at prøve det gratis materiale, og derfra tage din beslutning…

  Bedre og bedre
  Silva Metoden Danmark

Skriv en kommentar...

*