- Silva Metoden Danmark - http://www.silvametoden.dk -

Remote Viewing – test din intuition

Siden 1966 har millioner af mennesker over hele verden, gennem Silva Metoden, lært at bruge deres intuition på en præcis og håndgribelig måde.

Denne præcise intuition er siden blevet dokumenteret på mange forskellige måder og under mange forskellige navne. F.eks. valgte Russell Targ i sine intuitionsforsøg på Stanford i 80erne at kalde det “Remote Viewing”, og hævdede at have fundet noget nyt som aldrig før var blevet udforsket.

Dette gjorde han helt bevidst for at distancere sig fra gamle mystiske traditioner, så hans resultater nemmere kunne blive anerkendt i den videnskabelige verden – og det gjorde de. Se filmen og bliv overbevist.

Russell Targ har skrevet nogle ret interessante bøger, både om de mange års forskning, og om hvordan man faktiske opøver Remote Viewing (med Silva Metoden bliver du hurtigt rigtig god). Klik her for at se hans bøger på Saxo.

Hvorfor ikke stoppe filmen inden Russell Targ viser den ting han har i lommen? Prøv så at se for dig at han tager den frem og beskriv for dig selv hvad du ser. Skriv i kommentarfeltet hvordan det gik for dig…

Har du tidligere hørt om Russell Targ’s Remote Viewing forsøg? Eller måske endda prøvet tingene af selv? Skriv en kommentar…