19. September 2019

Berømte Silvakursister: Shakti Gawain

Udskriv til printer /

Shakti Gawain fortæller i en af sine første bøger at Silva Metoden var en af hendes første og vigtigste inspirationskilder.

Siden har hun – som så mange andre mennesker der har fået styrket deres kreativitet gennem Silva Metoden – fundet sin egen visdom frem og siden inspireret millioner af mennesker verden over.

Shakti Gawain er utvivlsomt en af de mest produktive og inspirerende forfattere indenfor personlig udvikling. Hun har skrevet et enormt antal bøger, og de fleste er udkommet på dansk.

Klik her for at se Shakti Gawains bøger på Saxo.

Nogle af hendes mest spændende og brugbare ideer er at alt hvad der sker i vores liv – godt og skidt – spejler præcist hvad vi har inden i os. Derfor anbefaler hun at du, når der sker noget du ikke ønsker, bruger det til at finde ud af hvad du også rummer, og hvad dine dybere intentioner er.

Dette kan måske i starten virke lidt hårdt, især når det handler om sorg og modgang, men det er alligevel en af de sundeste og mest fundamentale tanker, der er på spil her. Vi filtrerer nemlig hele tiden vores oplevelse af verden gennem vores værdier og overbevisninger, og ser ikke verden som den er, men som vi er…

Klik her for at se Shakti Gawains bøger på Saxo.

Klik her for at se Shakti Gawains website.

Hvad synes du om Shakti Gawain? Har du også læst nogle af hendes bøger? Skriv en kommentar…

klikherforatfa

Kommentarer

  1. Appreciation to my father who informed me about this web site, this web site
    is truly remarkable.

Skriv en kommentar...

*