19. September 2019

Anthony Robbins interviewer optimistisk 108 årig

Udskriv til printer /

Oplev den 108 årige koncertpianist Alice Herz-Sommer, som trods tragiske oplevelser i sin ungdom, er fyldt med med glæde og taknemmelighed.

I 1942 kom hun sammen med sine forældre og sin femårige søn til koncentrationslejren Theresienstadt. Hendes forældre døde men hun og hendes søn fik lov til at leve, fordi hun kunne ‘underholde’ ved at spille klaver.

I denne video kan du opleve Anthony Robbins stille hende en masse gode spørgsmål, for om muligt at finde ud hvordan hendes optimistiske livsfilosofi er skruet sammen.

“I look where it is good. I know about the bad, but I look at the good thing”
Alice Herz-Sommer

Da hun var 104 år skrev Alice Herz-Sommer bogen ‘A Garden of Eden in Hell’ om sine oplevelser i Theresienstadt. Selvom emnet er tragisk formår Alice Herz-Sommer i bogen at gøre det til en positiv oplevelse, som hun er taknemmelig for at have haft. Klik her for at se bogen på Saxo.

Hvad mener du om videoen? Tror du at hendes optimisme og taknemmelighed bidrager til hendes livsglæde og høje alder? Skriv en kommentar…

klikherforatfa

Kommentarer

  1. Bent Givskov skriver:

    Positivitet gør livet smukt og alting til en gave.
    Når livet nydes fra fødselen og fyldes med glæde og taknemmelighed, som Alice gør. Hvorfor så bekymrer sig om hvor mange år man har levet.
    Livsglæde og optimisme er hver mands eje, lær noget nyt af hver dag du lever.

Skriv en kommentar...

*