24. August 2019

Kærlighedens sprog – fortalt af dit hjerte

Udskriv til printer /

I gamle dage mente man at følelserne sad i hjertet. Så har man i mange år ment at hjertet bare var en pumpe. Nu er forskere igen begyndt at tænke på hjertet som noget særligt – en lille hjerne der måske kan styre den store.

På HeartMath Institute i Californien har en stor gruppe forskere i årevis studeret hjerterytmen hos mange forskellige grupper af både raske og syge mennesker, og de har gjort nogle spændende opdagelser.

Med moderne måleinstrumenter kan de nu vise præcist hvad der foregår i dit hjerte, både når du stresser og når du slapper af. Forskellen er øjeblikkelig og meget markent. Med udgangspunkt i forskningen bag HeartMath, så findes der formentlig ikke noget der mere skadeligt for hjertet end stress. Se udsendelsen og døm selv…

Klik her for at se bogen Transforming Stress – The Heartmath Solution for Relieving Worry, Fatigue, and Tension’.

Tankerne bag HeartMath går helt fantastisk godt i spænd med Silva Metoden. De beviser nærmest det som José Silva hævdede allerede for mange år siden. Hvad mener du? Skriv en kommentar…

klikherforatfa

Kommentarer

  1. Anette Agerup skriver:

    Kærligheden har for mig altid siddet i mit hjerte. Fornuften er i hjernen.
    Jeg vil glæde mig til at læse denne bog.

    KH og god påske Anette Agerup

Skriv en kommentar...

*