- Silva Metoden Danmark - http://www.silvametoden.dk -

Dit formål med livet

Når vi holder Silva Intuition kurset har vi en øvelse der handler om at komme i nærkontakt med ens formål med livet. Undervejs i øvelsen får deltagerne fem spørgsmål som de skal stille til deres højere selv.

www.silvametoden.dkHer får du de samme fem spørgsmål så du ‘tyvstarte’ på øvelsen. Stil spørgsmålene til dig selv / dit højere selv mens du mediterer. Husk at skrive alt ned som kommer frem i dine tanker, også selv om du føler at det er noget du finder på – ord, billeder, tanker, farver, ideer. Tag derefter en dyb indånding og vend tilbage til meditationen og stil det næste spørgsmål.

Stil spørgsmålene til dig selv / dit højere selv mens du mediterer:

1. Hvad er din vision for mit livs formål?
2. Hvad skal jeg blive for at mit livs formål kan manifestere sig?
3. Hvad skal jeg give slip på for at mit livs formål kan manifestere sig?
4. Hvad skal jeg favne og acceptere for at mit livs formål kan manifestere sig?
5. Er der noget som helst andet som jeg skal vide?

Når du har fundet svarene på disse spørgsmål, så skab et billede af den du er, når du er blevet det det du skal blive, har sluppet det du skal slippe og har favnet og accepteret det du skal favne og acceptere – for at dit livsformål kan manifestere sig. Mærk hvor godt det føles og husk den følelse så du altid kan vende tilbage til den igen.

Når du har lavet øvelsen og mediteret på spørgsmålene, så kom tilbage og fortæl hvad du synes og hvad du har lært. Skriv en kommentar…