19. September 2019

Få Silva Metoden på din iPhone

Udskriv til printer /

Kunne du tænke dig at have nogle af Silva Metodens meditationer på din iPhone, så du altid kan lave dem uanset hvor du er?

silvaappHeldigvis kan du nu få en Silva App til iPhone som du kan downloade helt gratis. På den finder du fire guidede meditationer med Laura Silva. Den nemmeste måde at få App’en på er ved at du skanner denne QR-kode med din iPhone – så kommer du automatisk til det rigtige sted i App Store.

  • Morning meditation
  • Energy Booster
  • The Centering Exercise
  • Alpha Beats
  • Evening meditation

Her er link til til App’en i iTunes.

OBS: Når du kommer ind i Silva App’en så hent også ‘Omvana’ som er en anden fantatisk App hvor du selv kan designe dine meditationer. Du kommer til den ved at klikke på ‘Get more tracks’ i Silva App’en.

Kender du nogen der kunne bruge lidt dyb afslapning i det daglige? Hvorfor ikke hjælpe andre ved at dele disse informationer på Facebook, Twitter og LinkedIn. Klik på symbolerne i toppen af indlægget for at gøre dette…

Hvad mener du? Fortæl hvordan du bruger Silva Metodens app og hvilket udbytte du har af det. Skriv en kommentar…

klikherforatfa

Kommentarer

  1. Malene skriver:

    Ville ønske at den også kommer til Android!

Skriv en kommentar...

*