24. August 2019

Silva Centering Meditation med Laura Silva

Udskriv til printer /

Få en førstehånds oplevelse af Silva Metoden i denne guidede meditation med Laura Silva som er José Silvas datter og i dag direktør for Silva Metoden International.

Først får du nogle minutters indledning og forberedelse med Vishen Lakhiani fra Mindvalley som står for Silva Metodens online undervisning. Derefter sæt dig godt tilrette på et tidspunkt hvor du kan være uforstyrret i omkring en halv time og tænd for videoen…

Vishen Lakhiani lærte selv Silva Metoden allerede som 14årig, og har siden brugt teknikkerne til på nogle få år at skabe en virksomhed med over 100 medarbejder world wide. Den bedste måde at lære Silva Metoden er ved at tage et af vores livekurser. Næstbedst er at tjekke Silva Life online ud. Klik her for at se mere og hente dine gratis øvelser.

OBS: Du er mere end velkommen til at dele denne øvelse på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Hvad synes du om oplevelsen? Slappede du af? Gik du dybt i din meditation? Skriv en kommentar herunder…

klikherforatfa

Skriv en kommentar...

*