20. October 2019

FAQ

Udskriv til printer /

Før du ringer eller skriver til Silva Metoden med dine spørgsmål, så tjek lige denne sektion med spørgsmål og svar om ikke svaret står her.

Har du spørgsmål som ikke er besvaret her, er du velkommen til at poste det som en kommentar nederst på siden. Så vil vi kigge på det og hvis det har almen interesse vil det blive lagt ind her på siden.

Vær opmærksom på at al information om kursernes form, indhold og varighed kan findes under menupunktet ‘Foredrag og kurser’.

(FAQ = Frequently Asked Questions = Ofte Stillede Spørgsmål)

Holder I kurser for børn og teenagere?

Teenagere er velkommen på vores kurser – gerne i selskab med deres forældre eller bedsteforældre. Desuden holder vi gerne workshop på skoler. Klik her for at se mere om dette.

Er der forplejning og overnatning inkluderet i kurserne?

Nej, der er hverken forplejning eller overnatning inkluderet, men der er ofte gode små spisesteder i nærheden af kursusstedet, hvor du for en rimelig pris kan få noget at spise. Ofte er der køleskab på kursusstedet hvis du foretrækker selv at have noget med.

Hvorfor kan jeg først få oplyst kursusstedet når jeg har tilmeldt mig?

Da vi ikke har vores eget sted kan kursusstedet skifte fra gang til gang. Derfor forbeholder vi os retten til først at oplyse det efter du har tilmeldt dig. Som udgangspunkt afholdes kurserne nogenlunde centralt i forhold til de byer hvor kurserne er annonceret.

Hvorfor skal jeg betale for at gentage kurserne, når I siger det er gratis at gentage?

Det er og har altid været gratis at gentage kurserne. Det som vi tager penge for er et tilskud til lokalelejen da der ofte er ligeså mange gengangerne på kurserne. Denne ordning er i Danmark indført fra 2011 men har været indført i de fleste andre lande i årevis.

Jeg har mistet mit kort, er jeg registreret et sted så jeg kan gentage kurset?

Alle kursister der har deltaget i Danmark mellem 1985 og 2003 har vi med sikkerhed stående i vores database. I tidsrummet mellem 2003 og 2009 er der desværre huller i vores database og der er muligvis kursister der ikke er registreret. Fra 2009 og fremefter har vi alle stående. I den udstrækning vi kan finde dig i databasen kan vi mod behørig legitimation genudstede dit kort.

Fandt du ikke hvad du søgte? Skriv dit spørgsmål i kommentarfeltet nederst…

klikherforatfa

Kommentarer

 1. Inge Hansen skriver:

  jeg har et Silva Method certifikat fra marts 2006.
  Jeg vil gerne have det genopfrisket men er i tvivl om, hvorvidt det er Silvia Life eller Silvia intuition kurset som ligger bedst for.

  Hvad koster det for gengangere uanset valg af kursus? Hvad koster kurset, hvis det er to dage? Hvad dækker denne udgift?

  V.H. Inge Hansen

  • Hej Inge, Du kan tage Silva Life ELLER Silva Intuition som det passer dig. Hvis du ikke har brugt de grundlæggende teknikker så meget, er det måske en god idé først at friske dem op med Silva Life.

   Når du som genganger fra det gamle BLS-kursus deltager på Silva Life betaler du 250 kroner og på Silva Intuition betaler du kun halv pris første gang – derefter er du også ‘genganger’ der.

 2. Susanne skriver:

  Hej,
  Jeg har taget Silva life kurset i foråret og er nu i min måned 2 i Silva Circle… (Rigtig godt iøvrigt).

  Kom til at tænke på en ting: Både når jeg hører og deltager på min daglige træning og generelt – er det lidt ensomt at være “Silva-begejstret” – mange omkring en er lidt kritiske og i hvert fald uinteresserede.

  Derfor: Er der, eller var det en ide at oprette – et Silva sted, hvor man kunne mødes, enten fysisk eller blot virtuelt, for at udveksle erfaringer, glæder og andet ved Silva metodikkerne?

  Jeg havde f.eks. en oplevelse for nylig med noget helbredsmæssigt, som jeg i årevis har sloges med, og ved hjælp af problemløsningsteknikken med de 5 trin – er det nu lykkes mig at komme videre uden det store antal piller jeg tidligere tog… Det er jeg jo rigtig glad for og vil gerne dele det med andre – ligesindede helst, har ikke lyst til at høre på dumme kommentarer , som man skal modbevise…..

  Findes et sådan sted eller var det en ide at opstarte det??

  Mange hilsener
  Susanne

  • Hej Susanne.

   Tillykke med din succes med Silva Metoden

   Dejligt at læse at du er glad for Silva Masters Circle. Jeg synes også det er supergodt.

   Jeg har lyttet dig din og andres opfordring og lagt et forum på siden.

   Her kan kursister og andre netværke om teknikkerne og andet, samt aftale netværksgruppe m.m.

   Se det på http://www.silvametoden.dk/forum/

   Bedre og bedre
   Silva Metoden Danmark

 3. Ingelil Bailey skriver:

  Jeg vil gerne deltage på Silva Life kurset, som genganger. Iflg. vejledningen skal man indtaste sit deltagernr. i bemærkningsfeltet. Hvor finder jeg det felt?

  Med venlig hilsen
  Ingelil Bailey

  • Hej Ingelil.

   Bemærkfeltet kommer først frem nogle trin inde i tilmeldingsproceduren – der hvor du også skal taste navn og adresse ind.

   Glæder mig til at se dig på kurset en dag. Jeg kan tydeligt huske dig fra kurserne på Hotel Grand i Odense 😉

   Bedre og bedre
   Silva Metoden Danmark

 4. Susanne Worm skriver:

  Hej – er kurserne med ECTS points?
  Hilsen
  Susanne

  • Hej Susanne

   ECTS er en pointskala beregnet på videregående uddannelser som kræver min 12 års skolegang og Silva Metoden er åben for alle uanset uddannelsesniveau. Så svaret er nej.

   Bedre og bedre
   Silva Metoden

 5. Pia Hoffmann skriver:

  Hej Silva Metoden Danmark

  Der var vist engang noget med kurser for yngre børn. Har I overvejet at tage dem op igen? Jeg ville gerne sende min datter på sådan et. Hun er 8.

  hilsen

  Pia

 6. Peter Bruun skriver:

  Bla. på anbefaling af Jørgen Mads Clausen vil jeg gerne deltage i Silva Life + Silva Intuition. Jeg ser ikke et samlet 4-dages forløb af kursusprogrammet.
  Som alternativ kunne jeg tilmelde mig to individuelle forløb: Silva Life i Kbh. (f.eks. d. 27-28 okt), og et efterfølgende Silva Intuition i Kbh. Jeg kan imidlertid ikke se, at der er et Silva Intuition i Kbh for resten af efteråret, og har ikke mulighed for at deltage i Århus.
  I opfordrer til at man tilmelder sig begge forløb samtidig også for at opnå rabatten, men hvordan kan det håndteres med det aktuelle kursusudbud?
  Mvh
  Peter

 7. Berit skriver:

  Hej.
  Tog silvan kursus i dec. 91 hos Thomas…..tror han hed noget med Milsted…..måske,
  i Næstved, vil gerne opfriske det igen kan jeg mærke,,,,,,
  er der, eller kommer der kurser på Sydsjælland igen?
  Hilsen Berit.

  • Hej Berit
   Lige nu har vi ingen planer om et kursus på Sydsjælland. Det er dog altid muligt for dig og andre som bor på Sydsjælland at sætte noget i gang. Dvs. hvis I skaffer 6 nye deltagere plus gengangere så kommer vi gerne til alle områder af Danmark.

   Så send en mail til info@silvametoden.dk, hvis du ønsker at deltage i et Silva Life i Næstved og omegn. Hvis du er ny, så husk der er rabat når flere tilmelder sig sammen eller tilhører samme husstand.

   Hvis du er genganger så spred budskabet. Husk det nye Silva Life er en jordnær kursus for alle der ønsker lette teknikker til at leve det liv de ønsker, til at håndtere stress, klare eksamener, holde fokus osv..
   Håber vi ses 🙂
   Bedre og berdre
   Birgit

 8. Elin Lundgren skriver:

  Hej, hvorfor kan man ikke se priserne på jeres kurser. man kan kun se hvad man sparer, hvis man tager de 4 dage samlet

  • Hej Elin
   Tak for dit spørgsmål.
   Under menupunktet “Tid og sted”, klik på “lær mere” og klik igen på den blå bjælke med “klik her for at tilmelde dig….” (du bliver ikke tilmeldt). Så bliver du viderestillet via dette link: https://elgaardcoaching.nemtilmeld.dk/6/
   til en side, hvor du kan se alle priserne m.v.. Du kan også blot indsætte linket ovenfor i din browser så er du der direkte.

   Hvis du har problemer så send en mail til: info@silvametoden.dk

   Vi glæder os til vi ses.

   Bedre og bedre

   Birgit

 9. Mogens vangsgaard skriver:

  Hej. Jeg er tilmeldt jeres nyhedsbrev, og har fået mail der bekræfter dette, men øvelsen, som skulle være med er ikke til stede? Jeg er interesseret, men ønsker at se, og prøve hvad det er. Med venlig hilsen Mogens Vangsgaard

  • Hej Mogens
   Tak for din henvendelse. Jeg håber det link du fik direkte efterfølgende virker?! Hvis du kender andre som har haft problemet så få dem endelig til at kontakte mig. Det er et periodisk problem som ikke alle oplever. Vi arbejder på at løse det 🙂
   Bedre og bedre
   Birgit

 10. liw skriver:

  Hej… jeg syns jeg har været alt igennem og kan bare ikke se priser nogen steder!? LIW

  • Hej Liw
   Tak for din henvendelse. Priserne finder du her: https://silvametoden.nemtilmeld.dk
   Vælg det kursus som passer bedst og så ser du de forskellige billettyper over til højre. Du kan ikke tilmelde dig før du har indtastet dit kreditkortnummer, så du kan sagtens klikke rundt. En anden vej ind er på hjemmmesiden under “Tid og sted”, klik “læs mere” og så på den blå bjælke. Det samme gælder her, du kan ikke blive tilmeldt til noget, hvis du ikke har indtastet dit kreditkortnummer.
   Du er også velkommen til at maile: info@silvametoden.dk eller ringe til: 21223464.
   Endelig er du meget velkommen til et af de gratis foredrag. Læs mere på SilvaMetoden.dk, forsiden til højre.
   Bedre og bedre
   Birgit Elgaard Brett

 11. Hej Annette
  Tak for din interesse. Der kommer adskillige af sådanne forløb i 2014. De vil blive lagt på hjemmesiden i løbet af kort tid.
  Bedre og bedre
  Birgit

 12. Hej Annette
  2014 kursusdatoer er:
  København: Silva Life: 29.-30. maj, instruktør: Thomas Wibling. Tilmelding: https://elgaardcoaching.nemtilmeld.dk/6/
  Købemhavn: Silva Intuition: 31. maj-1. juni, instruktør: Thomas Wibling. Tilmelding: https://elgaardcoaching.nemtilmeld.dk/7/

  København: Silva Life: 23.-24. august, instruktør: Birgit Elgaard Brett
  København: Silva Intuition: 25.-26. august, instruktør: Birgit Elgaard Brett

  Århus: Silva LIfe: 6.-7. september, instruktør: Thomas Wibling

  Odense: Silva Life: 20.-21. september, instruktør: Birgit Elgaard Brett

  København: Silva Life: 23.-24. oktober, instruktør: Birgit Elgaard Brett
  København: Silva Intuition: 25.-26. oktober, instruktør: Birgit Elgaard Brett

  Kolding: Silva Life: 1.-2. november, instruktør: Birgit Elgaard Brett

  København: Silva Life: 13.-14. november, instruktør: Thomas Wibling
  København: Silva Intuition: 15.-16. november, instruktør: Thomas Wibling

  Hold øje med: http://www.silvametoden.dk/kurser/
  Kurserne bliver slået op der og linket til tilmeldingen vil også være der. Ellers kontakt mig:-)

  Bedre og bedre
  Silva Metoden Danmark
  Birgit

 13. Hej Roger
  Kurserne hedder nu Silva Life System og Silva Intuition Training.
  Silva Life svarer til BLS, minus 1/3 plus noget nyt. Silva Intuition er 1/3 fra det gamle BLS plus en masse nyt.
  Håber at se dig som genganger på et eller begge kurser 🙂
  Bedre og bedre
  Birgit

Skriv en kommentar...

*