20. October 2019

Gratis introforedrag

Udskriv til printer /

Kom til et gratis introforedrag og hør hvorfor millioner af mennesker verden over har valgt dagligt at drage fordel af Silva Metodens teknikker og muligheder.

På bare halvanden time får du alle relevante informationer om historien bag, indhold og form, kursisters udbytte, opfølgning m.m. Selve foredraget er en ganske inspirerende oplevelse og du kan ofte møde personer, der allerede har taget kurset.

På introforedragene møder du altid en af de danske instruktører.

Introforedraget er gratis og du behøver som udgangspunkt ikke at tilmelde dig, men du må meget gerne. Til gengæld er du er velkommen til at tage en ven eller veninde med.

Se datoer for gratis introforedrag her til højre >>>

København
Gratis introforedrag i København foregår på Roskildevej46, Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg. Se mere på http://roskildevej46.dk/

Århus
Gratis introforedrag i Århus foregår i Aarhus Hostel A/S, Beringvej 1, 8361 Hasselager. Se mere på http://aarhushostel.dk/
Tilmelding på info@silvametoden.dk

Odense
Gratis introforedrag i Odense foregår tæt på stationen i Oasen, Nuets Center, Thorsgade 13, 5000 Odense C. Se mere på www.o-n-c.dk
Tilmelding på info@silvametoden.dk

Kolding
Gratis introforedrag i Kolding foregår tæt på stationen i Cafetik-Refugiet, Jernbanegade 44, 6000 Kolding. Se mere på Cefatik-Refugiet
Tilmelding anbefales på birgit@silvametoden.dk

klikherforatfa

Kommentarer

 1. Trine Juhl Sørensen skriver:

  Hej. Jeg kan se at i afholder kurser i København og Odense, og at Århus også er nævnt. Jeg kan dog ikke finde nogle kurser i Århus? Jeg er interesseret i en gratis intro samt jeres 4 dages forløb, og ville blive meget glad hvis det kunne blive i Århus.

  Jeg arbejder desuden i en stor virksomhed (ca 8000 ansatte), og kunne godt tænke mig at lufte ideen om jeres erhvervs kurser for min ledelse.

  Glæder mig meget til at høre fra jer!

  Mvh Trine.

  • Hej Trine
   Undskyld hvis du ikke har hørt fra os.
   Tak for din interesse. Den bedste måde at holde øje med/blive opdateret omkring kurserne i de forskellige byer er ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Vi spammer ikke. Ellers kan du klikke på “synes om” på Silva Metoden Danmarks side på Face Book. Der er jævnligt kurser i Århus, men hvis du vil prøve 4 dage i træk så er det fortsat kun i København.

   Angående din arbejdsplads, så kommer jeg gerne over til et møde. Skal det være et internt lukket kursus, så plejer vi at sige minimum 6 nye deltagere. Det er også muligt at en af de andre instruktører er interesseret. Det vil også være muligt at holde et introforedrag på arbejdspladsen, som et “gå hjem møde”. Det varer ca. 1 1/2 time.

   Tag en god dag 🙂 Bedre og Bedre Birgit Elgaard Brett

 2. Christa Stærmose skriver:

  Hej 🙂
  Jeg har forgæves ledt efter en dato for introforedrag om Silva Metoden her i København, men desværre uden held!
  Hvornår har I planlagt at afholde dette foredrag og hvor?

  Mvh Christa

  • Hej Christa

   Tak for din henvendelse.

   Næste gratis introforedrag om Silva Metoden finder sted mandag d. 26. maj 2014 fra kl. 19.30 til 21.00 på Roskildevej 46.

   Hvis du har spørgsmål så spørg endelig, og tag endelige alle dem med du tro kunne være interesseret i mental træning og dynamisk meditation. I får 2 teknikker med hjem gratis, som straks kan tages i brug.

   Håber vi ses.

 3. Berit skriver:

  Hej.
  Hvornår kommer I til Næstved igen, var på kursus med Thomas i 91…..KANON…..
  vil gerne friske det op igen……
  Hilsen Berit.

  • Hej Berit

   Jeg håber du har modtaget svaret direkte. Der er ingen planer om at oprette et kursus i Næstved, men som for alle andre lokaliter i Danmark, gælder det at vi gerne kommer, hvis der er forhåndstilsagn fra mindst 4 nye kursister.
   Bedre og bedre
   Birgit

 4. Hej.
  Kan ikke lige se hvornår der er gratis intro foredrag i København næste gang?? 🙂
  Hilsen Maria

 5. Hej

  Hvornår i det nye år finder det næste Silva Life kursus sted?

  På forhånd mange tak for svaret.

  Med venlig hilsen
  Line

  • Hej Line

   Tak for din henvendelse.

   De nye datoer er lige på trapperne. Hvis du er på FaceBook så klik “synes godt om” Silva Metoden Danmark for at blive opdateret. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Endelige bliver de også slået op på hjemmesiden: http://www.silvametoden.dk

   Du er altid velkommen til at tage kontakt, hvis du har flere spørgsmål.

   Bedre og bedre
   Birgit

  • Mirjana skriver:

   Jeg anbefalder Silva til alle jeg kender. Jeg har fået sertifikat for den metode i 1994. Kan jeg gentage silva kurser stadig gratis?
   På hvilke tidspunkt er foredrag i Odense om torsdage.
   Kærig hilsen,
   Mirjana mobil:60175788.

   • Hej Mirjana
    Tak fordi du anbefaler Silva 🙂
    Strukturen på Silvakurserne er blevet ændret siden 1994.

    Det nye (fra 2009 i DK) hedder Silva Life. Det svarer til de første 2 dage på det gamle BLS plus lidt nyt. Det koster 300 kr. i tilskud til lokaleleje mv. for dig som har et BLS certifikat.
    Så er der Silva Intuition som er 50% helt nyt materiale på dag 3 fra BLS. Det koster 1695 kr. første gang. Der efter kan du gentage det for 300 kr.

    Jeg har ikke fast lagt nye datoer for foredrag i Odense her i efteråret. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller “like” Silva Metoden Danmark på FaceBook, så får du besked direkte.

    Der er kurser i Odense i denne uge. Læs mere og tilmeld dig her: http://www.silvametoden.dk/kurser/
    Du kan læse mere om den nye struktur her:www.silvametoden.dk under menupunktet: Foredrag og kurser

    Jeg håber vi ses.
    Bedre og bedre

    Birgit

 6. willkie schwender skriver:

  tilmelding til den 26 maj på Roskildevej 19.30

 7. Sofie skriver:

  Hej.

  Jeg har surfet lidt rundt, men uden held, efter det gratis introforedrag. Kan man stadig komme til det i København og hvor/hvornår sker det i så fald?

  Mvh. Sofie

  • Hej Sofie

   Ta for din interesse. Jeg kan godt forstå at du ikke kan finde en dato for det næste introforedrag i København 🙂 Det er nemlig ikke fastlagt endnu. Jeg regner med at der bliver et i august, begyndelsen. Jeg skal lige have et par andre ting på plads. Hvis du tilmelder dig nyhedersbrevet eller “Liker” Silva Metoden Danmark på FaceBook, så får du automatisk besked. Ellers hold øje med hjemmesiden. Det vil bliver lagt ind så du kan se det i højre side oven over kursusdatoerne.

   Nyd sommeren.
   Bedre og bedre
   Birgit

   • Hej Sofie
    Håber du har set at der er gratis foredrag i København på torsdag d. 20. august kl. 19.30 til 21.00 på Roskildevej46, 2000 F tæt på Zoo.
    Tilmelding til: info@silvametoden.dk eller sms til 21223464 med deltagerantallet.

    Tag endelig nogen med 🙂

    Håber vi ses.

    Bedre og bedre

    Birgit

Skriv en kommentar...

*