20. October 2019

Gratis workshop i mental træning på skoler

Udskriv til printer /

Silva Metoden er et verdensberømt kursus i mental træning, der har eksisteret i mere end 40 år. Det er mest voksne der tager kurset, men det startede faktisk med børn og teenagere. Silva Metoden viser hvordan man kan gøre det meste af det man alligevel gør, på en lettere måde.

Denne workshop giver deltagerne mulighed for at opleve en del af Silva Metodens grundlæggende ideer og teknikker på bare halvanden time. Målgruppen er teenagere i de større klasser i folkeskolen. Formen er underholdende og interaktiv, og indholdet er lige til at bruge efterfølgende. Her er et par overskrifter:

 • Positiv tænkning – om hvordan ens tanker og følelser former ens resultater
 • Kreativ visualisering – om hvordan man husker, lærer og udtrykker sig bedre
 • Dynamisk meditation – om hvordan man finder indre ro og styrke i sig selv
 • Formålet med workshoppen er at give teenagerne et praktisk indblik i hvordan de mest effektivt kan styrke sig selv og sin attitude indefra.

  Workshoppen er gratis for skolen – dog vil vi have instruktørens udgifter til transport betalt efter statens takster. Dette vil blive faktureret forud for arrangementet.

  Har du/I lyst til at høre mere om form, indhold og evt. opfølgning før vi laver en aftale om tid og sted, så brug kontaktformularen herunder…

  Forespørg på workshop om mental træning

  [contact-form-7 id=”4642″ title=”Kontakt vedr. foredrag på skoler”]


  klikherforatfa

  Kommentarer

  1. Lone Mølle skriver:

   Kære Thomas og Birgit

   Jeg synes det er et utroligt godt koncept. Har indleveret til min chef – håber han vil bifalde en workshop for vores store elever.

   Til Thomas
   Håber din børnebog sælger godt.
   Tjek lige “katten i den gamle mølle” – som også er Silvainspireret…

   Og så har jeg lige udgivet (den 12.-12.-12) min nye bog : “Sang og musik til hjernegymnastik” – som i samarbejde med metoder fra Silva giver et helt unik redskab til børn.

   Med ønsket om en rigtig glædelig jul til alle
   Mange hilsner
   Bedre og bedre
   Lone Mølle