20. October 2019

Instruktører

Udskriv til printer /

Her har du en kort introduktion til den certificerede instruktør du kan møde på kurserne i Danmark i øjeblikket. Instruktøren kan også bookes til kurser og foredrag i virksomheder og foreninger. Antallet af instruktører variere.

OBS: Kun instruktører du finder på denne side er autoriseret og uddannede til at undervise i Silva Metoden i Danmark, og ingen andre har i Danmark ret til at tilbyde undervisning i teknikkerne.

Klik her hvis du kunne du tænke dig at få personlig coaching og vejledning af en af instruktørerne.

Birgit Elgaard Brett

Birgit Elgaard Brett, MSc., er instruktør for Silva Metoden i Danmark og har anvendt Metoden siden 2001. Udover at være Silvainstruktør er hun også certificeret NLP Master Practitioner, PassionCoach og Stresscoach. Birgit’s store internationale erhvervserfaring kommer kursisterne til gavn og glæde. Hun har erfaring med at anvende Silvateknikkene i erhvervslivet. Både i forbindelse med foredrag, forhandlinger, til at nå mål samt i forbindelse med organisations-processer. På hjemmefronten har Silva Metoden stået distancen i en familie med 3 børn.


klikherforatfa

Kommentarer

 1. Else Madsen skriver:

  Hej Thomas
  Jeg er forvirret, for jeg kan ikke se nogen steder hvad det koster at komme på jeres to dages kursus 17. 0g 18 oktober i Århus – og det er lige lidt vigtigt for mig at få dannet mig et overblik over økonomien – så kan du fortælle mig hvad det koster at deltage i de to dage?
  Jeg stiftede bekendtskab med Silva metoden i sidste uge hvor en deltager af sammen, satte mig ind i det og det er for mig super spændende og jeg er blevet nysgerrig på mere af metoden.

 2. Else Madsen skriver:

  Hej igen Thomas – sorry – var lidt for hurtig har fundet svaret selv. 🙂

  • Hej Else

   Tak for din begejstring. Jeg er glad for at du fandt prisen, men vær lige OBS på at det er 2 kurser. Grundkurset Silva Life System torsdag og fredag (16.-17. okt) efterfulgt af det videregående kursus Silva Intuition lørdag og søndag (18.-19. okt). Man skal have deltaget i Silva Life inden man tager Silva Intuition.

   Der er også et Silva Life i Kolding i weekenden 1.-2. november, hvis weekend er bedre.

   Bedre og bedre
   Birgit

 3. kenneth k skriver:

  Hej. Jeg har et bevis på at have været på 40-timers kursus i Silva-metoden i slutfirserne. Fik at vide, at jeg altid kunne komme tilbage og gentage kurset.

  Går ud fra, at det gælder stadig?

  vh
  kk

  • Hej Kenneth

   Tak for din interesse. Du er meget velkommen. Det gælder stadig at du kan gentage kurset Silva Life System. Selv kurset er gratis og så betales der et tilskud til lokaleleje på pt. 300 kr.. Det gamle BLS er nu delt i 2 kurser. Silva Life svarer til de første 2 dage af det kursus du var på. Dag 3 plus 50% helt nyt materiale hedder nu Silva Intuition Training. Da halvdelen er nyt får du det til halv pris = 1695 kr..

   Du skal bruge dit BLS nummer ved tilmeldingen. Det står på dit kort/certifikat.

   Tilmelding foregår: https://silvametoden.nemtilmeld.dk/

   Bedre og Bedre
   Birgit