19. September 2019

Visualisering er videnskabeligt bevist

Udskriv til printer /

Mental træning hvor man visualiserer sin eksamen, sine sportspræstationer eller andre krævende opgaver på forhånd giver bedre resultater.

Det gør det fordi din hjerne ikke kan kende forskel på en visualiseret bevægelse og en virkelig bevægelse – fordi for nervesystemet ER der ingen forskel på fantasi og virkelighed. Det er nemlig de samme områder i hjernen der er aktive.

Se filmen og tænk over hvordan du kan bruge denne viden i dit liv. Hvilke færdigheder kan du øve mentalt for at kunne gøre dem bedre i praksis? Eller som vi siger i Silva Metoden – Se det, føl det og gør det!

Klik her for at se bøger og video om visualisering og husk at skrive en kommentar nedenunder filmen…

klikherforatfa

Skriv en kommentar...

*