19. September 2019

Når jeg bliver stor vil jeg være glad!

Udskriv til printer /

Hvad vil du være når du bliver stor? Har du nogensinde fået det spørgsmål da du var teenager? Det har de fleste af os! Kan du huske hvad du svarede?

Den 13årige Logan LaPlante som du ser her svarede: ‘Når jeg bliver stor, vil jeg være glad, ligesom jeg er nu…’ Logans mor tog ham ud skolen da han var 9 år, efter de havde hørt et foredrag af Ken Robinson med titlen ‘Schools kill Creativity’ (se dette foredrag næste uge). Det har de aldrig siden fortrudt.

Se HELE Logans foredrag (kun 11 min) så forstår du hvad han mener med ‘Hacking’ som et kreativt mindset, der handler om at finde nye løsninger og genveje. Man kan ikke undgå at blive imponeret over ham.

OBS: Husk at ‘Synes godt om’ og at skrive en kommentar længere nede…

klikherforatfa

Skriv en kommentar...

*